Kehakaalu langetamiseks

Esimene retsept pärineb Bulgaaria teadlaselt ja geneetikult H. Mermerskilt.

500 g naturaalset (Bio)jogurtit

1 sl. mett

1 sl. õunaäädikat

1 tl. kaneeli

40 tilka 30% taruvaigupiiritust.
Soovi korral võib segule lisada kõiki puuvilju.
Kasutmine: 2 supilusikatäit iga 2 tunni tagant  20 päeva jooksul.  LISAKS tavalistele söögikordadele 🙂  Selline 20 päevane ,,ravikuur” aitab langetada kehakaalu, paneb juuksed ja naha särama ning parandab enesetunnet.

Teine retsept on välja pakutud Türgi keemiku ja mikrobiologisti, doktor Ibrahim Saracoglu poolt ning lahustab rasvad (eriti just maksa ümber), vähendab söögiisu ja omab diureetilist ja viirustevastast toimet. Protseduur tõotab kaalukaotust paari kilo võrra, stimuleerib immuunsussüsteemi, puhastab organismi, lahustab neeru- ja sapikive ning noorendab nahka. .
Segage blenderis või hakkige väikesteks tükkideks umbes

12 petersellivart

kaks küüslauguküünt

1 spl. sidrunimahla

150 ml. vett.

Saadud jooki on soovitav võtta enne hommiku- ja õhtusööki kolme päeva jooksul (jook valmistatakse iga kord enne sööki).

Peale kolme esimest päeva, valmistage sama jook (vesi, petersell ja sidrunimahl), aga ilma küüslauguta. Jooge seda mahla kolme päeva jooksul, samuti enne hommiku- ja õhtusööki.

Järgmisteks kolmeks päevadeks, valmistage sama retsept uuesti koos küüslauguga.

Protseduur kestab 9. päeva. Pidage kaks nädalat vahet ja korrake tsüklit 9 päeva jooksul.

Allikas: Health and healthy living